Veel gestelde vragen (F.A.Q.)


Vragen over levering


V: Wat zijn jullie verzendkosten?

A: Kijk voor onze verzendkosten op de volgende pagina: Levering en Retour


V: Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

A: Kijk op deze pagina Levering en Retour voor onze levertijden


V: Ik wil mijn bestelling annuleren.

A: Wij voldoen aan de wet Koop of Afstand. Voor meer informatie over Annuleren en Retourneren kijk op onze Levering en Retour pagina


V: Kan ik ook zakelijk of grote aantallen bestellen?

A: Jazeker. Voor grotere aantallen van hetzelfde design kunnen wij heel aantrekkelijke kortingen aanbieden. Email ons voor een vrijblijvende offerte.


V: Kan ik het artikel ook komen ophalen?

A: Ophalen van artikelen is helaas niet mogelijk. Als enige uitzondering zijn de zogenaamde 'Premium' beelden. Vanwege de grootte zijn deze niet via PostNL te versturen. Ophalen is in overleg. Indien u binnen een straat al 50 KM woont kunnen wij het artikel ook persoonlijk bij u afleveren.


Vragen over betalen


V: Op welke manier kan ik betalen?

A: U kunt betalen met: IDeal, Sofort Banking, PayPal en BanContact. U kunt met Credit Card betalen als u deze gekoppeld heeft aan uw PayPal account.


V: Is betalen bij jullie echt veilig?

A: Jazeker. Alle informatie gaat over een HTTPS beveiligde verbinding. Uw gegevens zijn dus veilig. Wij gebruiken Sisow als onze Payment provider.


Vragen over Barcino Designs producten


V: Maken jullie deze beelden zelf:

A: Nee. Wij importeren deze van Barcino Designs gevestigd in Barcelona, Spanje.


V: Zijn het losse steentjes?

A: Nee. De steentjes zijn 'gefreesd'. Wat betekend dat de ruimte tussen de steentjes verwijderd is. Er kan dus geen steentje loslaten.


V: Ziet mijn product er hetzelfde uit als op de productfoto:

A: Behalve minimale afwijking kwa kleur op verschillende beeldschermen zijn alle beelden met de hand geschilderd. Wat dus op de productfoto een wit mozaiekje is kan een rood mozaiekje zijn in het echt. Het design (Pose van het product) en de positionering van de steentjes zijn wel voor ieder beeld gelijkt.


V: Ik wil graag een design laten maken. Kan dat?

A: Helaas wij maken deze designs niet zelf maar kopen deze in bij onze leverancier Barcino Designs in Barcelona. Wij hebben geen invloed op de designs die gemaakt worden


V: Ik wil graag een Barcino Designs beeld maar ik zie deze niet terug op uw webwinkel?

A: Het kan een design zijn wat inmiddels niet meer leverbaar is. E-mail ons om welk artikel het gaat. Als het artikel wel nog leverbaar is bij Barcino Designs kunnen wij deze in de meeste gevallen speciaal voor u bestellen zonden extra kosten (Uitgezonderd zijn producten die betrekking hebben op stierenvechten. Barcino Designs enkele designs met stierenvechten in het assortiment maar aangezien wij dierenmishandeling afkeuren verkopen wij deze artikelen niet)


V: Kan ik een catalogus aanvragen?

A: Jazeker. Zie deze pagina om een gratis catalogus per email aan te vragen: Catalogus aanvragen


Algemene vragen


V: Is het veilig bij jullie te bestellen?

A: Jazeker. Onze site is beveiligd met HTTPS. De betalingen worden veilig afgehandeld door payment provider Sisow. Ook hebben wij een keurmerk. Dit keurmerk controleert of wij ons aan alle wetten houden. Ook bemiddelen zij bij klachten en zijn zij een onpartijdige partij voor het achterlaten van reviews. Wij kunnen 'onwelvallige' reviews dus niet verwijderen. Indien wij ons niet aan alle wetten houden of er klachten over ons binnenkomen raken wij ons keurmerk kwijt. U bent als klant dus goed beschermd door een veilig en goed bekend staand keurmerk. Namelijk: Webwinkel keur